Pessebre vivent

14 de desembre de 2017  —  1r, 2n, 3r, 4t, , , Família i escola, P3, P4, P5

Per segon any consecutiu la Hermandad del Rocío de Rubí han organitzat el PESSEBRE VIVENT al pati del Museu Vallhonrat. El podreu visitar del dia 18 al 23 Desembre. De dilluns a divendres de 18:30h a 20:30h i dissabte de 10h a 14h. Entrada gratuïta. Plaça Montserrat Roig, s/n.

Resultado de imagen de dibuixos pessebre

Campanya “No t’emboliquis-El monstre de paper”

11 de desembre de 2017  —  1r, 2n, 3r, 4t, , , Família i escola, Notícies, P3, P4, P5

L’escola participa a aquesta campanya sobre prevenció de residus nadalencs. Durant aquests dies es treballarà a classe, es faran propostes per part dels alumnes i el dimecres 20 de desembre tindrem tot el dia El monstre de paper al vestíbul de l’escola.

Resultado de imagen de el monstre de paper

 

https://drive.google.com/file/d/1Vy_Iaq8hI7uw3Wwr4ObZhc3WyHlIfizt/view?usp=sharing

La regla dels quatre regals de Nadal

4 de desembre de 2017  —  1r, 2n, 3r, 4t, , , Família i escola, P3, P4, P5

La regla dels quatre regals de Nadal:

La regla dels quatre regals de Nadal se sustenta en la teoria que els obsequis per als nens/es han de ser útils. Has de seleccionar només quatre regals per al teu fill/a, en comptes d’omplir-lo/la d’obsequis que probablement no aprofitarà.

Has de complir els principis següents:

regal roba

1. Alguna cosa que es porti posada (roba, sabates, complements, etc.).

regal llibre

2. Allò que els/les ajudi a fomentar l’hàbit de la lectura i el gaudi de les paraules (llibres, contes, còmics, jocs de taula de paraules, etc.).

regal cotxe

3. Un obsequi que desitgin molt, per satisfer les seves necessitats emocionals. Si és el cas aquí podem donar cabuda a aquelles joguines més comercials que tant els criden l’atenció.

material escolar

4. El quart regal serà alguna cosa que ells/es necessitin de debò.

Perquè seguir la regla dels quatre regals nadalencs?

L’afecte que proporcionem als nostres fills/es és el mateix amb quatre que amb vint regals. Hem de procurar evitar l’excés de regals materials i regalar-los temps i dedicació per ajudar-los a fomentar la seva creativitat i imaginació.

Que passa si regalem masses coses?

A tots els nens/es els ocorre que malgrat tenir desenes de joguines, al final acaben jugant sempre amb les mateixes. O fins i tot creant les seves pròpies joguines amb caixes de cartró i material que troben.

Un nen/a es posa immensament content amb: una caixa de cartró a manera de caseta, cova o vaixell pirata, un pal que tan aviat és un avió com que es converteix en una batuta, unes pintures per acolorir o una closca de nou que es converteix en vaixell.

La raó és que a poc a poc, davant tanta joguina, els nens/es perden la il·lusió. Si els donem als nostres fills/es tot el que desitgen, estem formant a nens/es intolerants a la frustració. Aquesta és l’oportunitat perquè aprenguin que no se’ls pot donar tot el que demanen, explicant les raons amb claredat i lògica.

En resum, el fonamental en aquesta època és somiar i imaginar amb els nostres fills/es. Aprofitar les vacances de nadal per descobrir el seu món, decorar la casa junts, fer trobades amb la família, etc.

Setmana Europea de la Prevenció de Residus

14 de novembre de 2017  —  1r, 2n, 3r, 4t, , Família i escola, P3, P4, P5

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus és una iniciativa que es realitza simultàniament arreu d’Europa i, que té com a objectiu, organitzar accions de sensibilització sobre la prevenció de residus durant tota una setmana.

Des del 2009, Rubí se suma en l’organització i suport d’activitats durant aquesta setmana a través d’activitats obertes a la ciutadania sobre reparació, reutilització, malbaratament alimentari, jornades de neteja de l’entorn natural i molt més.

  • Consulteu el programa a:

https://www.rubi.cat/fitxers/documents-ok/area-de-serveis-territorials/residus/copy_of_SEPR2017WEB.pdf

Espectacle familiar a la Sala: Bombolles de paper

9 de novembre de 2017  —  1r, 2n, 3r, 4t, , , Família i escola, P3, P4, P5

Espectacle familiar: Bombolles de paper

  • Diumenge 12, a les 12 h

Espectacle familiar
Cia. Bàcum
Preu: 4 € socis, 5 € no socis
Ho organitza: La Xarxa

Bombolles de paper és un espectacle de dansa, música en directe i interacció multimèdia. Una proposta visual i plàstica que juga des de la imaginació dels nens (i dels adults) i els transporta a un espai on tot és possible. Un recorregut per un món fantàstic ple de bombolles de sabó, de paper, digitals, de globus, amb ombres, amb llum negra… Un espectacle màgic i dinàmic en què nens i nenes no podreu desenganxar la mirada de l’escenari i en què acabareu participant activament.


Pàgina 1 de 4123...»

C/ Antoni Sedó, 91-101
08191 Rubí (Barcelona)
Com arribar-hi

Tel. 93 586 29 02
a8061154@xtec.cat
Tel. menjador: 661 751 332

Ampa
Tel. 635 25 43 14
canalzamora.ampa@gmail.com