Agenda

PREVISIÓ NEVADES DIMECRES

 —  1r, 2n, 3r, 4t, , , Notícies, P3, P4, P5


Apreciades famílies

La Directora dels Serveis Territorials s’ha dirigit a nosaltres i ens diu que les previsions meteorològiques han empitjorat per demà dimecres i per tant s’haurà d’evitar al màxim l’ús dels vehicles.

En aquest sentit ens demana que procurem que els centres educatius romanguin oberts amb uns serveis mínims i que informem a les famílies que l’activitat no serà normalitzada.

Demà dimecres a mig matí les autoritats valoraran si l’activitat escolar normalitzada es reprèn a la tarda o l’endemà al mati.

Atentament

La Direcció

Activitats a 1r B

 —  1r

  • La Samanta ha estat uns dies amb nosaltres, i avui ja se’n va. L’hem acomiadat i li hem regalat un llibre fet per tots nosaltres! La trobarem molt a faltar!!!

Acomiadem la Samanta, que ha vingut de la Universitat a fer pràctiques a la nostra escola.

  • Els nens i nenes de 1er B hem fet un experiment al laboratori per veure la força de l’ou!! Ens ho hem passat d’allò més bé!!!

Fem experiments al laboratori.

  • Dimecres, els nens i nenes de primer, vam anar al mercat municipal. Aquí teniu unes poques fotografies perquè veieu què vam fer!!

Visita al Mercat Municipal.

 

Comunicat de l’Ajuntament- NEVADES

 —  1r, 2n, 3r, 4t, , , Notícies, P3, P4, P5

Bon dia,

Hem rebut aquest comunicat de l’Ajuntament a les 13:30h

Us informem que per AVUI i DEMÀ CONTINUA activada la PREALERTA PER RISC DE NEVADES I PER ONADA DE FRED.

Per aquest motiu us demanem feu un seguiment de la situació i, en cas necessari, eviteu, entre d’altres, les activitats a l’aire lliure tant a la mateixa escola com en qualsevol sortida prevista.

En cas que la situació es compliqui per possibles nevades, seria important comunicar als pares i mares que evitin, en la mida del possible, desplaçaments en vehicle per portar els nens a l’escola.

Adjuntem l’enllaç de la Generalitat de Catalunya on podreu trobar més informació al respecte per actuar en aquests casos:http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil//

 

Cordialment

La direcció

Activitats a 2n B

 —  2n

Hola!, pares i mares i avis i àvies …. ja tenim les primeres plantes sembrades a l ‘ hort . L ‘àvia del Sergio ens ha donat un cop de mà. Moltes gràcies! . A veure si recollim  el fruit del nostre treball .
Hort a 2nB

El dijous a la tarda ens encanta anar a la biblioteca . Ens agrada buscar llibres esplèndids, grans, petits i plens d’ històries .

Biblioteca a 2nB

Avui, la Maria, després d’estar 15 dies amb nosaltres, ha marxat. Moltes gràcies Maria per haver-nos ajudat tant. Vam fer un Lapbook sobre les Plantes , que ella ens va preparar . Ens ha encantat! Fins aviat!.

Maria

Casal Vacacional Setmana Santa

22 de febrer de 2018  —  1r, 2n, 3r, 4t, , , Família i escola, Notícies, P3, P4, P5

INFORMACIÓ CASAL VACACIONAL DE SETMANA SANTA A
L’ESCOLA 25 DE SETEMBRE I A L’ESCOLA TERESA ALTET.

L’Ajuntament de Rubí informa:

DEL 26 AL 29 de MARÇ de 2018, ambdós inclosos
Durant els dies laborables de les vacances escolars de Setmana Santa i un cop acabades les classes (26, 27, 28 i 29 de març), els Casals Infantils Diaris oferiran els Casals Vacacionals amb diferents horaris i combinacions.

Informació i full d’inscripció a aquest enllaç: INFORMACIÓ CASAL VACACIONAL PRIMAVERA 2018

(Ara sí, aquesta és la informació correcta. Perdoneu les molèsties)

Pàgina 1 de 3123

c/ Antoni Sedó, 91-101
08191 Rubí (Barcelona)
Com arribar-hi

Tel. 93 586 29 02
a8061154@xtec.cat
Tel. menjador: 661 751 332

Ampa
Tel. 635 25 43 14
canalzamora.ampa@gmail.com