Agenda

Cantata de 4rt

 —  4t

897 nens i nenes, alumnes de 4t de primària de totes les escoles públiques i concertades de Rubí, han participat aquest dimarts en la sisena edició de la Cantata Escolar.

6a Cantata escolar

CAMPANYA DE RECOLLIDA DE ROBA

 —  1r, 2n, 3r, 4t, , , Notícies, P3, P4, P5

 

 

Del 2 al 16 de maig

 

CAMPANYA DE RECOLLIDA DE ROBA USADA, CALÇAT, JAQUETES, MANTES I PRODUCTES TÈXTILS DE QUALSEVOL TIPUS 

Rubí, 23 d’abril de 2018

Apreciats pares i mares:

A l’escola participem a les campanyes de recollida de roba que organitza GLORR..

Ja vam informar-vos en anteriors campanyes que GLORR és una empresa de recuperació de productes tèxtils, calçats, pell, mantes, etc., que efectua la recollida de peces usades a centres educatius de tota Espanya.

GLORR col·labora amb l’organització no governamental “GLOBAL HUMANITARIA”, que duu a terme projectes de desenvolupament a diversos països del món on els nens i nenes i les persones més necessitades manquen d’ educació, sanitat i, drets fonamentals.

Per més informació sobre aquesta organització podeu adreçar-vos a la web: www.glorr.com .

En aquests moments que moltes famílies estan passant per temps molt difícils per manca de recursos, molts de nosaltres fem “canvi d’armari” i aprofitem per “fer neteja” de roba, calçat, jaquetes, mantes i altres productes tèxtils que ja no fem servir. Aquesta roba pot ajudar a famílies que es troben en situacions econòmiques molt crítiques. Per altra banda és una “despesa ecològica” llençar a les escombraries roba que encara es pot fer servir.

 

S’habilitarà un espai al vestíbul del centre on podreu agafar i dipositar les bosses que a tal efecte ens ha lliurat aquesta organització.

Cal que porteu les bosses amb la roba abans del

DIMECRES 16 DE MAIG

ja que l’organització passarà aquest dia a fer la recollida.

Aprofitant aquesta recollida i donat que el bagul de roba perduda és ple de roba sense marcar tornarem a posar una paradeta al vestíbul amb la roba del bagul exposada per tal que comproveu que no hi ha roba perduda pels vostres fills. El dia de la recollida s’emportaran també la roba perduda que no hagueu recollit.

Esperem que, com sempre que hem participat en una campanya d’aquest tipus, la nostra escola es mostri solidària i participativa.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

La Direcció del centre.


c/ Antoni Sedó, 91-101
08191 Rubí (Barcelona)
Com arribar-hi

Tel. 93 586 29 02
a8061154@xtec.cat
Tel. menjador: 661 751 332

Ampa
Tel. 635 25 43 14
canalzamora.ampa@gmail.com