Agenda

Comissió Vestuari

22 de juny de 2018  —  Notícies

CANVI A LA DISTRIBUCIÓ I VENDA DE LA ROBA ESCOLAR I ESPORTIVA

 A partir del proper curs escolar 2018-2019, l’Ampa deixa de distribuir i vendre a les famílies la roba escolar i esportiva de l´escola per una qüestió merament fiscal.

L’empresa que a partir del proper curs se’n farà càrrec, és l’empresa ONE & PLUS. Es tracta d’una empresa dedicada a la comercialització de roba esportiva per a associacions esportives i escoles.

La botiga està situada al centre de Rubí, al carrer Sant Sebastià, número 18 i romandrà oberta per atendre les famílies de Ca N ‘ Alzamora, de dilluns a divendres de les 17 h a les 20 h.  

Tots els interessats tindran l’oportunitat d’emprovar-se les talles abans de fer la seva comanda.

El termini per a proves i comandes començarà el dia 2 de juliol i fins al 27 de juliol.

Podran recollir-se les comandes del 27 d’agost al 10 de setembre.

S’han marcat aquests terminis perquè el fabricant pugui fer una previsió, en ser el primer any que treballa amb nosaltres, així que recomanem que passeu durant el mes de juliol a fer les comandes perquè no tinguem problemes d’estoc. Fora d’aquests terminis marcats, i, durant tot el curs, podreu comprar i reposar els articles que necessiteu.

Curtmetratges a 6è

21 de juny de 2018  — 

Aquest ha estat el primer curs que ens aventurem a fer un curtmetratge amb els alumnes de 6è! Ho han fet amb molta il·lusió i un bon treball en equip. Lamentem que hi ha grups que han tingut problemes tècnics a l’hora de editar-lo i no han pogut afegir ni títols, ni subtítols ni crèdits, així que posem una breu descripció per a la millor comprensió.

6è A

Actors: Jair, Pol Bayona, Antonio, Jan

Càmera: Antonio, Jan

Edició: Ana Galvez

Actors: Sergi Q., Naiara, Núria, Arnau D., Arnau J., Abril

Càmera: Arnau J.

Actors: Pau, Sonia, Safi, Simon

Càmera: Marc F.

Resum: Fa un any, a la nit de Halloween, va desaparèixer un alumne de manera misteriosa. Sembla que es torna a repetir la mateixa història.

Actors: Emma, Paula, Martí

Càmera i veu : Valeria

  • Curtmetratge : Love

Actors: Cristian, Mariona, Claudia, Hugo i Júlia

Càmera: Mariona

Resum: Uns amics es troben per anar a una festa. Un d’ells està enamorat d’una de les noies, però no té el valor per dir-li fins que el seu company l’anima per declarar-s’hi.

Actors: Atzay, Adrià, Marc S., Raúl

Càmera: Adrià

Resum: Uns amics es troben per fer una jugada de poker. Resulta que un d’ells es pensa que és millor que l’altre i s’ho aposta tot. Les seves cartes acaben sent les més dolentes i perd. Per la pròxima vegada, no subestimarà a l’adversari.

6è B

Actors: Gloria, Soufiane, Marc, Adrià, Ivan C.

Càmera: Soufiane

Resum: Un grup d’amics juguen al futbol i no deixen jugar a una noia. Quan al final participa marca més gols i demostra que el sexe no influeix en les habilitats de cadascú.

Actors: Noa, Adam J., Carlo, Gisela

Càmera: Carlo

Resum: Una nena veu un home pobre i decideix donar-li diners. Ell participa a la loteria i li toca. Paral·lelament la nena es fa mal i necessita una operació molt cara per recuperar-se. L’home, ja ric, se la troba i li paga l’operació en agraïment a la seva bona acció.

Actors: Júlia, Maria, Pol, Sergi

Càmera: Sergi i Maria

Resum: Una noia vol jugar a un partit però li fa vergonya demanar-ho per si se’n riuen d’ella. Comença a jugar i, tot i no marcar cap gol, ningú se’n enriu. Al final s’ho acaben passant molt bé.

Actors: Ivan F., Adam R., Naiara

Càmera: Alexia

Resum: Un nen juga amb el mòvil i la seva mare el renya. Ell s’enfada i se’n va de casa. Acaba sent convençut per comprar drogues i al final ha de passar molt temps a l’hospital per recuperar-se. Un cop recuperat, ha après la lliçó i no repetirà més els mateixos errors.

Actors: Yuri, Àlex, Lucia, Marina

Càmera: Lucia

Comiat de la Loli

 —  1r, 2n, 3r, 4t, , , P3, P4, P5

Avui les nenes i els nens de l’escola s’han pogut acomiadar de la Loli. Li han preparat un petit homenatge, amb missatges plens de carinyo i una cançó.

Loli, t’agraïm tot l’esforç que has fet al llarg d’aquests anys, la teva dedicació i il·lusió. Sempre tindràs aquí casa teva…t’estimem!

Video comiat Loli

 

 


c/ Antoni Sedó, 91-101
08191 Rubí (Barcelona)
Com arribar-hi

Tel. 93 586 29 02
a8061154@xtec.cat
Tel. menjador: 661 751 332

Ampa
Tel. 635 25 43 14
canalzamora.ampa@gmail.com