Agenda

Curtmetratges a 6è

21 de juny de 2018  — 

Aquest ha estat el primer curs que ens aventurem a fer un curtmetratge amb els alumnes de 6è! Ho han fet amb molta il·lusió i un bon treball en equip. Lamentem que hi ha grups que han tingut problemes tècnics a l’hora de editar-lo i no han pogut afegir ni títols, ni subtítols ni crèdits, així que posem una breu descripció per a la millor comprensió.

6è A

Actors: Jair, Pol Bayona, Antonio, Jan

Càmera: Antonio, Jan

Edició: Ana Galvez

Actors: Sergi Q., Naiara, Núria, Arnau D., Arnau J., Abril

Càmera: Arnau J.

Actors: Pau, Sonia, Safi, Simon

Càmera: Marc F.

Resum: Fa un any, a la nit de Halloween, va desaparèixer un alumne de manera misteriosa. Sembla que es torna a repetir la mateixa història.

Actors: Emma, Paula, Martí

Càmera i veu : Valeria

  • Curtmetratge : Love

Actors: Cristian, Mariona, Claudia, Hugo i Júlia

Càmera: Mariona

Resum: Uns amics es troben per anar a una festa. Un d’ells està enamorat d’una de les noies, però no té el valor per dir-li fins que el seu company l’anima per declarar-s’hi.

Actors: Atzay, Adrià, Marc S., Raúl

Càmera: Adrià

Resum: Uns amics es troben per fer una jugada de poker. Resulta que un d’ells es pensa que és millor que l’altre i s’ho aposta tot. Les seves cartes acaben sent les més dolentes i perd. Per la pròxima vegada, no subestimarà a l’adversari.

6è B

Actors: Gloria, Soufiane, Marc, Adrià, Ivan C.

Càmera: Soufiane

Resum: Un grup d’amics juguen al futbol i no deixen jugar a una noia. Quan al final participa marca més gols i demostra que el sexe no influeix en les habilitats de cadascú.

Actors: Noa, Adam J., Carlo, Gisela

Càmera: Carlo

Resum: Una nena veu un home pobre i decideix donar-li diners. Ell participa a la loteria i li toca. Paral·lelament la nena es fa mal i necessita una operació molt cara per recuperar-se. L’home, ja ric, se la troba i li paga l’operació en agraïment a la seva bona acció.

Actors: Júlia, Maria, Pol, Sergi

Càmera: Sergi i Maria

Resum: Una noia vol jugar a un partit però li fa vergonya demanar-ho per si se’n riuen d’ella. Comença a jugar i, tot i no marcar cap gol, ningú se’n enriu. Al final s’ho acaben passant molt bé.

Actors: Ivan F., Adam R., Naiara

Càmera: Alexia

Resum: Un nen juga amb el mòvil i la seva mare el renya. Ell s’enfada i se’n va de casa. Acaba sent convençut per comprar drogues i al final ha de passar molt temps a l’hospital per recuperar-se. Un cop recuperat, ha après la lliçó i no repetirà més els mateixos errors.

Actors: Yuri, Àlex, Lucia, Marina

Càmera: Lucia

Comiat de la Loli

 —  1r, 2n, 3r, 4t, , , P3, P4, P5

Avui les nenes i els nens de l’escola s’han pogut acomiadar de la Loli. Li han preparat un petit homenatge, amb missatges plens de carinyo i una cançó.

Loli, t’agraïm tot l’esforç que has fet al llarg d’aquests anys, la teva dedicació i il·lusió. Sempre tindràs aquí casa teva…t’estimem!

Video comiat Loli

 

 


c/ Antoni Sedó, 91-101
08191 Rubí (Barcelona)
Com arribar-hi

Tel. 93 586 29 02
a8061154@xtec.cat
Tel. menjador: 661 751 332

Ampa
Tel. 635 25 43 14
canalzamora.ampa@gmail.com