Campanya “Fas 6 anys. Tria un llibre”

16 de novembre de 2018  —  1r, Biblioteca, Família i escola, P5

Aquesta és la tercera edició de la campanya “Fas 6 anys. Tria un llibre”, a través de la qual els 78.567 infants que durant el 2018 fan o han fet 6 anys rebran una targeta a casa que, acompanyats d’un adult, podran anar a bescanviar a una llibreria per un llibre de temàtica infantil, amb un preu màxim de 13 euros, amb l’objectiu d’ajudar-los a crear la seva pròpia biblioteca.

Biblioteca virtual per Sant Jordi

13 d'abril de 2018  —  1r, 2n, 3r, 4t, , , Biblioteca, Biblioteca, Família i escola, P3, P4, P5

 

Sant Jordi és una festa que es viu al carrer!

Passeja pel teu poble o ciutat. Segur que veuràs llibres i flors per tot arreu, gent enamorada i escriptors signant llibres…

No oblidis que tot va començar amb un cavaller, una princesa i un drac però aquest dia és molt més. Sant Jordi és el patró de Catalunya i en aquesta diada se celebra el dia de la Rosa i el Llibre, per a molts catalans, el dia dels enamorats.

A la biblioteca més propera trobaràs moltes activitats relacionades amb la festivitat i en aquest especial es recullen les novetats i recomanacions que et fem per aquests dies.

 

https://genius.diba.cat/santjordi

Fas 6 anys, tria un llibre

25 de maig de 2017  —  1r, Biblioteca, Biblioteca, Família i escola, P5

L’infant que fa o hagi fet 6 anys durant aquest 2017, rebrà a casa una targeta que el convidarà a anar a la llibreria més propera adherida a la campanya.  Allà podrà bescanviar la targeta pel llibre que més li agradi per un import de fins a 13€. Els infants de la nostra escola ja han d’haver rebut a casa seva una targeta com aquesta. La campanya finalitza el proper 17 de juny. En cas de no haver-la rebut, els pares/mares  podeu enviar un correu a l’adreça fas6anys@gencat.cat, amb el nom, cognom, data de naixement i adreça completa de l’infant. 

Per a més informació sobre les condicions i les llibreries adherides a la campanya, podeu consultar la pàgina web http://cultura.gencat.cat/fas6anys/.

 

Llegim i recomanem

5 d'abril de 2017  —  1r, , Biblioteca, Biblioteca

La nostra escola participa a l’activitat “Llegim i recomanem als aparadors de Rubí 2017” .

És una exposició en la que han participat els nens i nenes de les escoles de Rubí. Es tracta d’exposar els llibres que llegeixen els nostres infants als aparadors de les botigues de Rubí recomanant, a través d’una fitxa molt senzilla, aquesta lectura a tota la població.

Els llibres i les recomanacions estaran exposats a partir del dia 10 fins el 25 d’abril. Adjuntem la graella amb la distribució dels llibres per botigues d’enguany.

Us volem convidar a acompanyar als vostres fills/es a fer una passejada per Rubí, veure les recomanacions de llibres que han fet i descobrir-ne de nous.

Distribució de llibres per botigues.


c/ Antoni Sedó, 91-101
08191 Rubí (Barcelona)
Com arribar-hi

Tel. 93 586 29 02
a8061154@xtec.cat
Tel. menjador: 661 751 332

Ampa
Tel. 635 25 43 14
canalzamora.ampa@gmail.com