GLORR Fundació

5 d'octubre de 2018  —  1r, 2n, 3r, 4t, , , P3, P4, P5

Benvolgudes famílies:

GLORR Fundació continua amb els projectes de col·laboració a través del centres educatius al nostre país.

El nostre objectiu, és que la situació econòmica que pateixen les famílies no repercuteixi negativament en el desenvolupament educatiu integral dels nostres menors.

Us convidem a formar part del nostre projecte, aportant tot tipus de productes tèxtils (roba, calçat, mantes, etc…) que tingueu a casa i ja no feu servir, portant-los al vostre centre educatiu a les bosses que trobareu al mateix.

Carta a les famílies

Curtmetratges a 6è

21 de juny de 2018  — 

Aquest ha estat el primer curs que ens aventurem a fer un curtmetratge amb els alumnes de 6è! Ho han fet amb molta il·lusió i un bon treball en equip. Lamentem que hi ha grups que han tingut problemes tècnics a l’hora de editar-lo i no han pogut afegir ni títols, ni subtítols ni crèdits, així que posem una breu descripció per a la millor comprensió.

6è A

Actors: Jair, Pol Bayona, Antonio, Jan

Càmera: Antonio, Jan

Edició: Ana Galvez

Actors: Sergi Q., Naiara, Núria, Arnau D., Arnau J., Abril

Càmera: Arnau J.

Actors: Pau, Sonia, Safi, Simon

Càmera: Marc F.

Resum: Fa un any, a la nit de Halloween, va desaparèixer un alumne de manera misteriosa. Sembla que es torna a repetir la mateixa història.

Actors: Emma, Paula, Martí

Càmera i veu : Valeria

  • Curtmetratge : Love

Actors: Cristian, Mariona, Claudia, Hugo i Júlia

Càmera: Mariona

Resum: Uns amics es troben per anar a una festa. Un d’ells està enamorat d’una de les noies, però no té el valor per dir-li fins que el seu company l’anima per declarar-s’hi.

Actors: Atzay, Adrià, Marc S., Raúl

Càmera: Adrià

Resum: Uns amics es troben per fer una jugada de poker. Resulta que un d’ells es pensa que és millor que l’altre i s’ho aposta tot. Les seves cartes acaben sent les més dolentes i perd. Per la pròxima vegada, no subestimarà a l’adversari.

6è B

Actors: Gloria, Soufiane, Marc, Adrià, Ivan C.

Càmera: Soufiane

Resum: Un grup d’amics juguen al futbol i no deixen jugar a una noia. Quan al final participa marca més gols i demostra que el sexe no influeix en les habilitats de cadascú.

Actors: Noa, Adam J., Carlo, Gisela

Càmera: Carlo

Resum: Una nena veu un home pobre i decideix donar-li diners. Ell participa a la loteria i li toca. Paral·lelament la nena es fa mal i necessita una operació molt cara per recuperar-se. L’home, ja ric, se la troba i li paga l’operació en agraïment a la seva bona acció.

Actors: Júlia, Maria, Pol, Sergi

Càmera: Sergi i Maria

Resum: Una noia vol jugar a un partit però li fa vergonya demanar-ho per si se’n riuen d’ella. Comença a jugar i, tot i no marcar cap gol, ningú se’n enriu. Al final s’ho acaben passant molt bé.

Actors: Ivan F., Adam R., Naiara

Càmera: Alexia

Resum: Un nen juga amb el mòvil i la seva mare el renya. Ell s’enfada i se’n va de casa. Acaba sent convençut per comprar drogues i al final ha de passar molt temps a l’hospital per recuperar-se. Un cop recuperat, ha après la lliçó i no repetirà més els mateixos errors.

Actors: Yuri, Àlex, Lucia, Marina

Càmera: Lucia

Comiat de la Loli

 —  1r, 2n, 3r, 4t, , , P3, P4, P5

Avui les nenes i els nens de l’escola s’han pogut acomiadar de la Loli. Li han preparat un petit homenatge, amb missatges plens de carinyo i una cançó.

Loli, t’agraïm tot l’esforç que has fet al llarg d’aquests anys, la teva dedicació i il·lusió. Sempre tindràs aquí casa teva…t’estimem!

Video comiat Loli

 

 


Pàgina 1 de 80123...50...»

c/ Antoni Sedó, 91-101
08191 Rubí (Barcelona)
Com arribar-hi

Tel. 93 586 29 02
a8061154@xtec.cat
Tel. menjador: 661 751 332

Ampa
Tel. 635 25 43 14
canalzamora.ampa@gmail.com