Biblioteca virtual per Sant Jordi

13 d'abril de 2018  —  1r, 2n, 3r, 4t, , , Biblioteca, Biblioteca, Família i escola, P3, P4, P5

 

Sant Jordi és una festa que es viu al carrer!

Passeja pel teu poble o ciutat. Segur que veuràs llibres i flors per tot arreu, gent enamorada i escriptors signant llibres…

No oblidis que tot va començar amb un cavaller, una princesa i un drac però aquest dia és molt més. Sant Jordi és el patró de Catalunya i en aquesta diada se celebra el dia de la Rosa i el Llibre, per a molts catalans, el dia dels enamorats.

A la biblioteca més propera trobaràs moltes activitats relacionades amb la festivitat i en aquest especial es recullen les novetats i recomanacions que et fem per aquests dies.

 

https://genius.diba.cat/santjordi

Certamen de lectura en veu alta 2018

18 de març de 2018  —  1r, 2n, 3r, 4t, , , Biblioteca

Aquest dimecres 14 de març hem gaudit del Certamen de Lectura en Veu Alta, al Teatre la Sala de Rubí.

Hem tingut el privilegi de passar el matí escoltant excel·lents lectores i lectors, que ben preparats, ens han transportat a magnífiques històries.

Les alumnes de la nostra escola que han participat són:

Judith Puche Torras de 4rtB i

Elisabeth Pastor Pardenilla de 5èA

Moltes gràcies a totes per la vostra participació, i ens tornem a trobar el proper curs.

Àlbum de fotos

Enllaç a serveis Educatius. Certamen de lectura en veu alta.

Fas 6 anys, tria un llibre

25 de maig de 2017  —  1r, Biblioteca, Biblioteca, Família i escola, P5

L’infant que fa o hagi fet 6 anys durant aquest 2017, rebrà a casa una targeta que el convidarà a anar a la llibreria més propera adherida a la campanya.  Allà podrà bescanviar la targeta pel llibre que més li agradi per un import de fins a 13€. Els infants de la nostra escola ja han d’haver rebut a casa seva una targeta com aquesta. La campanya finalitza el proper 17 de juny. En cas de no haver-la rebut, els pares/mares  podeu enviar un correu a l’adreça fas6anys@gencat.cat, amb el nom, cognom, data de naixement i adreça completa de l’infant. 

Per a més informació sobre les condicions i les llibreries adherides a la campanya, podeu consultar la pàgina web http://cultura.gencat.cat/fas6anys/.

 

Llegim i recomanem

5 d'abril de 2017  —  1r, , Biblioteca, Biblioteca

La nostra escola participa a l’activitat “Llegim i recomanem als aparadors de Rubí 2017” .

És una exposició en la que han participat els nens i nenes de les escoles de Rubí. Es tracta d’exposar els llibres que llegeixen els nostres infants als aparadors de les botigues de Rubí recomanant, a través d’una fitxa molt senzilla, aquesta lectura a tota la població.

Els llibres i les recomanacions estaran exposats a partir del dia 10 fins el 25 d’abril. Adjuntem la graella amb la distribució dels llibres per botigues d’enguany.

Us volem convidar a acompanyar als vostres fills/es a fer una passejada per Rubí, veure les recomanacions de llibres que han fet i descobrir-ne de nous.

Distribució de llibres per botigues.

Saló del còmic 2017

29 de març de 2017  —  Biblioteca, Família i escola

 

Fira Barcelona Montjuïc acollirà novament el 35 Saló Internacional del Còmic de Barcelona, que es celebrarà del dijous 30 de març al diumenge 2 d’ abril.

L’ exposición dedicada a José María Blanco, guanyador del Gran Premi de la passada edició del Saló, es vincularà al centenari de la revista TBO, de la que fou un autor de referència. Tots els gèneres del còmic estaran presents. A més, s’ augmentaran els tallers tant en cabuda de participants com en temàtiques relacionades amb el còmic. També hi hauran  destacats dibujants y guionistes nacionals y estrangers.

Inauguració

11 de febrer de 2016  —  1r, 2n, 3r, 4t, , , Biblioteca, P3, P4, P5

Coincidint amb el desè aniversari de l’escola, del 9 al 19 de febrer,  es portaran a terme diferents activitats d’inauguració dels espais de l’aula de ciències i biblioteca.

Totes les nenes i nens del centre tindran ocasió d’inaugurar aquestes aules amb activitats realitzades per voluntaris entre els quals comptem amb la col·laboració de pares, mares i familiars d’alumnes de l’escola i d’altres persones vinculades amb el món de les ciències i la literatura.

En aquesta notícia anireu trobant les galeries de fotos de les diferents activitats.

Dimarts dia 9 de febrer:

Dimecres dia 10 de febrer:

 • La Lurdes Alonso, tècnica d’Educació Infantil, explica un conte.  Àlbum 1rB
 • La Mariví San José, mestra d’Educació Física i coordinadora de la Biblioteca escolar, explica un conte de llum fosca. Àlbum P3A

Dijous dia 11 de febrer:

 • La tieta del Pol i el Marc Sendra fa una activitat per explicar les possibilitats que ofereix la biblioteca en quant a la recerca d’informació.  Àlbum de 4rt.
 • La Rosana Cortés, estudiant de genètica de la UAB ha explicat què és la cèl·lula, el DNA, el càncer i la teoria de l’evolució. Àlbum ciències 4rt

Divendres dia 12 de febrer:

 • La mare de l’Àlex, la Laura i la Marina Grandes ha fet un experiment per fer una làmpada de lava. Àlbum 6èA.    Àlbum 5èA.    Àlbum 5èB
 • La Lurdes Alonso, tècnica d’Educació Infantil, explica un conte. Àlbum 1rA
 • La cosina del Marçal i el David Díaz ha fet un experiment a 1rB sobre mescles de líquids i flotació. Àlbum 1r B.

Dilluns dia 15 de febrer:

Dimarts dia 16 de febrer:

 • El Julio Hernández, exdirector de l’escola, i la seva dona, mestra jubilada, han fet un taller d’experiments i contacontes, respectivament, als grups de 3r.  Ciències a 3r: l’aire.      Biblioteca a 3r
 • La mare de la Claudia Gaon explica un conte als nens i nenes de P5B. Biblioteca a P5B

Dimecres dia 17 de febrer:

 • La Lurdes Alonso, tècnica d’Educació Infantil, explica un conte. Biblioteca 1rB
 • Les noies de “Ciència divertida” han fet una visita científica al Mag Merlí.  Ciència a P3B i P4A i B.
 • Els pares de la Mara Fosalba ens expliquen la teoria d’Isaac Newton. Ciències 1r.
 • La mare de la Liv Mena explica un conte. Biblioteca P3B.

Dijous dia 18 de febrer:

 • La tieta del Pol i el Marc Sendra i el Biel Marcual, explica un conte a P4. Biblioteca a P4.
 • La mare del Daniel Salmerón i de l’Eric Gargallo van fer un experiment sobre bacteris.  Ciències a 2n.

Divendres 19 de febrer:

 • La Lurdes Alonso, tècnica d’Educació Infantil, explica un conte. Biblioteca 1rA
 • La cosina del Marçal i el David Díaz ha fet diferents experiments a 6è. Ciències 6è

Jocs Florals

24 d'abril de 2015  —  1r, 2n, 3r, 4t, , , Biblioteca

Avui hem celebrat els Jocs Florals a l’escola. Els guanyadors ha estat:

 • A Cicle Inicial: Anna López Solà, Bruno Vermiglio Mas, Àlex Martínez Ruiz, Axel Fernández Rivera, Alejandro Franco Jiménez, Hugo Fernández Martín, Unai Esteller Valero, Eloi Julián Castilblanco, Mireia Boluña Cebrián, i Luca Miniscalco Gasull.
 • A Cicle Mitjà: Clàudia Cots Yubero, Abril Mas Flores, Noa Porras Carmona, Sergi Ayuso Giménez, Jana Ruiz Talaverón, Ruth Martínez Cuquerella, Akira Hernández Shimizu i Martina Vermiglio Mas.
 • A Cicle Superior: Marina Grandes Giner, Paula Vidal Martínez, Daniel Martínez Montero, Maria Gila Romano, Jordi Doménech Fernández, Beatriu Lasne Lloret, Jordi Guerrero Liria, Ona Mas Flores, Antonio Sánchez Moral, Tània Barrientos Muñoz i Àlex Cervantes González.
 • Cliqueu aquí per veure les fotos.

Recomanem llibres

21 d'abril de 2015  —  1r, 2n, 3r, 4t, , , Biblioteca, P3, P4, P5

La nostra escola participa a l’activitat “Llegim i recomanem llibres als aparadors de Rubí”.

Trobareu les recomanacions de llibres que han fet els nostres alumnes als següents establiments:

Crisma (C/ de Lluís Ribas) llibre “Dracs”, Modes Victòria (C/ de Lluís Ribas)  llibre “No et vull veure mai més”, Ferreteria Rosillo (C/ Maximí Fornés) llibre “L’Àlex i allò que no es veu”, Sentits de vida (C/ Maximí Fornés) llibre “El bon somni”, RACC (C/ de Montserrat) llibre “La funció de màgia”, VG Confort (Pg. de Francesc Macià) llibre “En el reino de la fantasia”, Clinica Montanyà (Pl. de Catalunya) llibre “Diari de Greg”, Establiments Vilalta (C/ de Rafael casanova) llibre “El gran secret”, Tere Nens (Pg. de Francesc Macià, galeries) llibre “Tina superbruixa”, Smile (C/ Maximí Fornés) llibre “Las aventuras del capitán…”, Blau i Rosa (Pg. de Francesc Macià, galeries) llibre “El fantasma cataplasma”.


c/ Antoni Sedó, 91-101
08191 Rubí (Barcelona)
Com arribar-hi

Tel. 93 586 29 02
a8061154@xtec.cat
Tel. menjador: 661 751 332

Ampa
Tel. 635 25 43 14
canalzamora.ampa@gmail.com